Tűvarázslat

Agilis, értékes, ötvenes munkát keres!

Idén leszek ötvenhárom éves, már kirepült mindhárom gyerekem, most jött el életemben –  munka szempontjából – a legértékesebb, leghatékonyabb időszak. Ezért aztán teljesen természetes igényem, hogy dolgozzak és ezzel pénzt keressek. A hangsúly a pénzkeresésen van, hisz most is dolgozom, mindig is azt tettem.  Azt olvastam, munkakeresésnél hatékony lehet egy – a szokványostól eltérő módszer alkalmazása…. Tovább »

Textilfestés egyszerűen, tisztán, gyorsan

Tudjátok, hogy engem minden érdekel, ami bármilyen módon összefüggésbe hozható a rongyaimmal. A festékek is érdekelnek, hiszen nincs is annál jobb, amikor megalkothatjuk a megálmodott mintát. Festeni csak szabadban érdemes, mert pancsol, kenődik- szoktuk mondani. Én most találtam egy olyan textilfestő spray-családot, amivel bent a szobában is egészen nyugodtan nekiállhattok kiszínezni a világot.   A… Tovább »

Te milyen ágyneműt szeretnél?

  Életünk nagy részét ágyban töltjük, érdemes a számunkra legkényelmesebb körülményeket megteremtenünk ott is. Nyilvánvalóan más és más az ízlésünk ezen a téren is, nézzük hát meg együtt, milyen szempontokat érdemes figyelembe vennünk, amikor ágyneműt választunk magunknak. Először is tudnunk kell, hogy milyen méretű a takaró és a párnák, amiket használunk. Rengeteg fajta van forgalomban, érdemes egy szabócentivel… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!