Tűvarázslat

Azok a csodálatos bogarak

Nincs olyan téma, amit ne használnának ki az ügyes kezűek arra, hogy fantáziájukat szabadon engedve csodát alkothassanak belőle. Nekem ma a bogarak jutottak az eszembe, miután málnaszedés közben erősen megküzdöttem néhány fajtával. Rákerestem a Pinterest-en és találtam is pár gyönyörűséget. A technika vegyes, mindenki találhat köztük kedvére valót. Nézzük meg együtt, találjuk meg a saját… Tovább »

Szebbnél szebb hímzőöltések…

Sokszor nézelődöm a neten, szeretek mások munkáiból tanulni, nincs is annál jobb, amikor az ember addig néz valamit, amíg meg nem születik benne a vágy, hogy kipróbálja.  Így jártam én is, láttam egy hímzést, amihez apró kis rongymaradékokat használt fel a készítője, azokat hímezte körbe különböző öltésekkel. Tudjátok, ha már valamiben egy picurka rongyi van… Tovább »

A szerencsehozó apróság…

Ha azért eszünk lencsét, hogy sok pénzünk legyen a jövő évben, akkor ebéd után nyugodtan nekiállhatunk gyöngyözni pár csiniséget, hogy biztos legyen az a boszorkányos pénzbevonzás… Kezdem az egyszerűbbekkel, aztán bedurvulunk, ígérem 🙂   Az első képen láthatod a hogyant, a másodikon egy jópofa gyakorlódarabot. Nincs kifogás, gyöngy mindenkinek van otthon, ha másképp nem, felfűzve… Szedd szét, alakítsd… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!