Tűvarázslat

Agilis, értékes, ötvenes munkát keres!

Idén leszek ötvenhárom éves, már kirepült mindhárom gyerekem, most jött el életemben –  munka szempontjából – a legértékesebb, leghatékonyabb időszak. Ezért aztán teljesen természetes igényem, hogy dolgozzak és ezzel pénzt keressek. A hangsúly a pénzkeresésen van, hisz most is dolgozom, mindig is azt tettem. 

Azt olvastam, munkakeresésnél hatékony lehet egy – a szokványostól eltérő módszer alkalmazása. Akkor én most bepróbálkozom, a blogomon keresztül. Így sok emberhez eljutok, és elkerülöm a korom miatt sajnálkozó elutasításokat, csak az talál meg, aki tényleg tudna dolgozni velem.

Gimnáziumi érettségim, és Női ruhakészítő szakmám van, ezenkívül egy Középfokú üzemrendészi végzettséggel is rendelkezem. Győrben, a Gardénia gyárban tanultam függöny és drapéria készítést. Akad egy pici, de felhozható német nyelvtudásom is.

Felszolgálóként kezdtem, rögtön az érettségi után.

Több mint 10 éves kereskedelmi gyakorlatom van, elsőként áruházi rendész voltam, majd eladó egy méteráru üzletben és boltvezető egy multinál.

Több mint 20 éves jogosítványom van, nem porosodik, vezetek nap mint nap.

Kreatív embernek tartom magam, ami sokat segít bármilyen munka közben felmerülő probléma megoldásában is.

Mivel egy ötfős család életét koordináltam -hosszú évekig-  némi logisztikai készség is kifejlődött bennem.

Konfliktuskezelésben a párbeszédet tartom a legfontosabbnak, és a másik ember felé irányuló figyelmet.

Pontosan tudom, mennyire fontos egy cégnek -a munkavállaló részéről- a céghez való lojalitás és a partnerek elégedettségének összehangolása.

Dolgoztam házvezetőnőként, vigyáztam mások gyerekeire, takarítottam mások lakását, tehát megbízható vagyok.

Most patchwork – takarókat varrok, blogot írok, de ezekből sajnos nem tudok megélni.

 

Mivel hobbim a foltvarrás -ami sok pici darab esztétikus és pontos összevarrásából áll- nyilvánvaló, hogy hatalmas türelmem van és szeretem a pontosságot, a maximumra törekszem és imádom a gyönyörű anyagokat.

Nagyon empatikus vagyok, kifejezetten könnyen teremtek kapcsolatot az emberekkel, tízből nyolccal egészen biztos sikerül. Ha kérik szívesen segítek bárkinek amiben tudok, sokan kérdés nélkül osztják meg velem a problémáikat, jó hallgatóság vagyok. Nem a nagy szavakra, az apró jelekre figyelek inkább.

A blogom írása közben fejlődött az íráskészségem, megtanultam szépen lefotózni a tárgyakat amiket készítek, pontosan, mások számára is érthetően tudom elmagyarázni azok gyártási folyamatát. A posztok írása közben mélyebb kapcsolatba kerültem pár számítógépes programmal- képeket, szövegeket szerkesztek. Néhány bejegyzésem megütötte a mértéket, és felkerült országos nézettségű internetes felületre is. 

Könnyen és szívesen tanulok, igyekszem haladni a korral. Szeretem a fiatalok társaságát, nem okoz problémát együttműködni velük. Nem zavar, ha nálam fiatalabb a főnököm.

Okostelefont használok, munkámhoz interneten szerzek információkat.

Legutóbb egy Bér és Tb-ügyintéző tanfolyamot végeztem el. Miután több helyen mosolyogva közölték, hogy ennyi idősen, gyakorlat nélkül, kezdőként nem kellek, a vizsgákra már nem költöttem- tudni kell időben megállni.

Gondolkodó lény vagyok, munkámban törekszem a hatékonyság növelésére, ha ráállok egy problémára, újabb és újabb ötleteim lesznek vele kapcsolatban, amit igyekszem meg is valósítani.

Úgy gondolom, hogy a kor nem lehet meghatározó egy ember életében ugyanúgy mint bármi más, rajta kívül álló körülmény sem. Nem a korom határoz meg, hanem a tulajdonságaim, képességeim.

A munka amit keresek, lehet ügyintéző, asszisztens, eladó, recepciós, iskolai vagy óvodai adminisztrátor, rendész de szívesen dolgoznék színházi varrodában is, akár egy rendezvényszervező cégnél is el tudom képzelni magam. Szívesen tanulnék új dolgokat -legyen az bármi- ami az új munkához szükséges.

Ezeken kívül is nyitott vagyok bármire, ami mozgalmas, érdekes és fontos. Teljes munkaidőben szeretnék dolgozni, hivatalosan. Nem vagyok beteges, jó az állóképességem, tudom kezelni a váratlanul felmerülő megoldandókat is.

Esztergomban élek, mobil vagyok kb. 50 km-es távolságig. 

Nem szeretnék kizárólag jutalékos rendszerben, kényszer-vállalkozóként dolgozni, bizonytalan háttérrel. Nem tudok és nem is akarok munkalehetőségért előre fizetni.

Biztos felmerült Benned, hogy mit keres itt egy gyerekkori képem? Egyszerű a magyarázat, így többen kattintanak a posztra, nagyobb az esélyem a sikerre. Azt gondolom, hogy a korom nem érdem, és nem hátrány, csak egy tény velem kapcsolatban, a sok közül.

Üzeneteket a zsuzsannatesivass@gmail.com címre várom. 

Köszönöm hogy elolvastál, köszönöm, hogy megosztod.

 

 

 

 

 

 

 

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Teési-Vass Zsuzsanna says: (előzmény @Bíró Judit Judu)

  Sokat segít minden megosztás, nem tudni melyik hozza az álommunkát, köszönöm 🙂

 2. Teési-Vass Zsuzsanna says: (előzmény @Agi Vamosi)

  Köszönöm a figyelmet és a segítséget 🙂

 3. Teési-Vass Zsuzsanna says: (előzmény @Anita Kovácsné Brkál)

  Ennyi szurkolóval muszáj sikerülnie 🙂

 4. Anita Kovácsné Brkál says:

  Megosztottam én is, nagyon szuper és ötletes és őszinte önéletrajz!!! Tuti biztos,hogy megtalálja a hölgyet több szuper álláslehetőség is! :)Kívánom,hogy sikerüljön!!!

 5. Agi Vamosi says:

  Én meg azért osztalak meg ,mert szeretem a kreatív ,talpraesett embereket ,akik feltalálják magukat ,és nem siránkoznak hanem megtalálják az emberekhez vezető utat . 🙂 Sok sikert !!!!

 6. Bíró Judit Judu says:

  Zsuzsa!
  Ez tök jó! Megosztottam Facebook-on. Sok sikert! 😀

 7. Katalin Ládonyiné says:

  Kedves Zsuzsanna!
  Ha én munkaadó lennék habozás nélkül Önt választanám.
  Tetszik az írása. Sok sikert!

 8. Teési-Vass Zsuzsanna says: (előzmény @orsolya)

  Nagyon kedves, köszönöm 🙂

 9. Erika Agócs says:

  Zsuzsa!
  Ez zseniális!!!
  Kívánom neked, hogy mielőbb találd meg a számodra megfelelő új kihívást. Megosztottam a facebookomon.
  Üdvözlettel, Erika

 10. Teési-Vass Zsuzsanna says:

  Nagyon köszönöm 🙂

 11. Erzsébet Debreceni says:

  Üdvözlöm!
  Kérem hívjon fel.
  06703129832

 12. orsolya says:

  Közben megtudtam, hogy a Lejka Design varrőnőt keres! facebook.com/lejkadesign

 13. orsolya says:

  megosztottam több FB csoportban is, remélem sikerül megfelelő munkát találnia! nagyon sok sikert kívánok!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!