Tűvarázslat

Karácsonyi asztalok…

Lassan ott vagyunk már… Kitakarítottuk, felújítottuk, lecseréltük, megvettük, becsomagoltuk. Már meg is főztük, teríteni kellene szépen, ünnepélyessé téve a vacsoraasztalt.

Ez ügyben kutakodtam, és hoztam pár képet ötletadónak. Nyilván nem kell egy az egyben lemásolni, inkább csak apró részleteket átmenteni a saját kis világunkba úgy, hogy az asztal és környéke, azért ne veszítse el az eredeti funkcióját.

Biztosan akad mindenütt egy kis sarok, komód vagy aprócska asztal, amit feldíszíthetünk és az, hangulati elemként kíséri végig az ünnepeket, az étkezőasztal esetében tartsunk mértéket, hisz az sem árt, ha a vacsora is elfér rajta.

Akkor én most kiterítem ide a képeket, te pedig válaszd ki azt, amit el tudnál képzelni az otthonodban…

nlc91 nlc9 nlc6

 

nlc97

Natúr színek kedvelőinek…

nlc8 nlc93 nlc96

nlc992

A piros karácsonykor biztos nyerő színválasztás.

nlc1 nlc991

 

nlc96 nlc95

A bordó fehérrel nagyon elegáns…

nlc5 nlc92 nlc7

nlc99 nlc94

Az ezüst, szürke vagy fekete asztaldíszítés modern környezetben biztosan szép annak, aki szereti… Én azt olvastam valahol, hogy a fekete túlevésre inspirálhat, úgyhogy csak óvatosan…

nlc4  nlc

Az arany és a fények hozzátartoznak a karácsonyi design-hoz…

nlc98 nlc2

Gyönyörűséges foltvarrott kincseinket is feltehetjük az asztalra ilyenkor, de étkezéshez azért terítsünk fel helyettük egy jó kis teflonbevonatos damasztot…

A nagy készülődés, vásárlás közepette ne felejtsétek el azokat sem, akik egyedül, vagy anyagi nehézségekkel küzdve élnek. Sok helyen, sok féle módon segíthetünk, tegyük meg….

Ha tetszett amit olvastál, örömet szereznél egy megosztással.

Képek forrása: Pinterest

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!