Tűvarázslat

Legyen vidám, színes, nyuszis…

 Van egy álmom, amikor egy hatalmas térben bóklászom szebbnél szebb anyagok közt, ahol nyáron is vehetek jegesen csillogó karácsonyi anyagot, és ősszel sem képed el senki, ha nyuszit szeretnék látni a textileken. Ja és nem egy-két fajtát, hanem sokat egy témában….

Mindjárt bele is vágok a közepébe…. persze, hogy nem kaptam olyan nyuszis anyagot, amit szerettem volna. Mindenütt néztek rám, hogy ilyenkor, nyuszist??

WP_005407

Maradt az applikáció, mint megoldás. Az alap pont olyan szertelenül színes, mint az unokatesóké, hogy passzoljon a csapatba, de kicsit mégis mássá teszi a sárga tűzés és a nyuszi 🙂

WP_005406

Nem nagy művelet a sok négyzetet egymás mellé varrni, csak az illesztésekre kell ügyelni, meg a színekre. Aránylag hamar meg is van, hogy aztán a tűzéssel újra meg újra eljátszódhassak az így kialakított felületen.

A közepe laza szirmokat kapott, hogy pihe-puha maradjon, a nyuszi köré kerültek a buborékok, hogy kiemelkedjen az alapból, és a széleken sűrű a tűzés, hogy ne sérüljön, amikor húzva-vonva van, hisz az a dolga, hogy mindenütt ott legyen kis tulajdonosával.

WP_005401

Mivel a sárga tűzés mellett döntöttem, bevállalható lett a sárga szegő használata is, nem kiabál nagyon, hisz több helyen is visszatér ez a karakán szín, úgyhogy teljesen besimul a látványba a szegés.

WP_005381

Van nekem egy virágtündéres kincsem is, amiből időnként belevarázsolok ide-oda párat.

Ja, és csodák csodája, akad néhány pillangó is 🙂

WP_005405

A hátuljára maradt még a rózsás puhaságból, azon is látszik a tűzés szépen.

WP_005402 (1)

Nem maradhatott el a kis azonosító cédula sem…

WP_005404

Ennyi volt a mai mese, ha tetszett kérlek oszd meg azokkal is, akiket szerinted még érdekelhet.

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!