Tűvarázslat

Pikk-pakk tűtartó – Fast needle holder

sblog2

Gondoltátok volna, hogy 10 perc alatt is lehet ajándékot varázsolni , ha van Sizzix – gép a közelben? Jó, kell egy sablon is hozzá, meg pár tenyérnyi anyag, színtelen körömlakk, 30cm színes keskeny szalag és pár szem gyöngy, 1 db medál.

Did you think that we can make a present in 10 minutes, if you have a Sizzix machine?

Ok, you need a template too, and some palm-sized textiles, a colorless nail polish, a 30 cm wide ribbon, some pearls and a pendant.

sblog1

A kivágott fedőlapot átitattam körömlakkal, hogy ne foszlódjanak a szálak, amíg száradt kerestem szalagot,  gyöngyöt és kivágtam még pár darabot, csak azt már dekor filcből.

I drenched the cover with nail polish to the filament doesn’t lint, while it dried, I searched the ribbon and the pearls and cutted few pieces of textiles (from felt).

Száradás után, egy nagy lyukú tűbe húztam a szalagot, és ráfűztem szépen sorban a virágokat. A szalagra rácsomózgattam a csiniségeket, és már el is készültem 🙂

Tovább tartott leírni, mint elkészíteni 🙂

sblog

 

After the cover dried, I pulled the ribbon through a big-holed needle, and I laced onto the flowers. I knotted the cute decorations on the ribbon, and I finished with the present. 🙂

It takes more time to write about it, than make it. 🙂

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!