Tűvarázslat

Hátizsákkal egyszerűbb az élet

Végre eljött a nagy kirándulások és a hátizsákok ideje! Akinek eddig nem volt, most biztosan beleszeret egybe, és akár meg is varrhatja magának. Hoztam pár ötletet – egyszerűbbet, munkásabbat-  választhat ki-ki kedve szerint. Van akinek kirándulás sem kell a hátizsákhoz, hétköznaponként is szívesen használja, hiszen szabadon maradhat mindkét keze.

tvzs92

Amikor táskavarrásba kezdünk, érdemes gondosan összeválogatni a kellékeket, hiszen a cipzárak, kapcsok, gombok nem csak funkcionális, hanem díszítőelemként is vannak jelen a felületen. Egy egy oda nem illő részlet nagyon eltudja rontani az összképet.

tvzs7

Ez az a táskafajta, ami minél több zsebet kap, annál jobban fogjuk szeretni, hiszen a kirándulás lányege a haladás, nem pedig a folyamatos táska alján való keresgélés.

tvzs2

Tervezéskor érdemes felmérnünk, mi az amit mindig magunkkal viszünk, mi az amire bármikor szükségünk lehet menet közben. Amikor ezeket a dolgokat leltárba vettük, pontosan fogjuk tudni, hány zsebet is kell elrejtenünk a hátizsákunkon. Ha már elkészítjük magunknak, olyan legyen amit saját igényeinkhez igazítottunk.

tvzs9

Hátizsák készítésénél feltétlenül figyeljünk  a vállpántok szélességére, hiszen a rakomány súlya meghúzza ezeket, ha túl keskenyek kényelmetlenül vághatják a vállunkat.

Vannak teljesen egyszerű fazonok is, amiket pár perc alatt elkészíthetünk, ha nagyon szorít az idő.

tvzs1

Ezen a képen a fazon ugyan egyszerű, de a készítője nem sajnálta az időt a díszítésre.

tvzs3

Gyerekeknek készítve bátran használhatunk élénk színeket érdekes formákat, biztos hogy imádni fogják.

tvzs5 tvzs30

Érdemes feltúrni a szekrényeket a megunt, kinőtt, divatjamúlt farmernadrágok után, mert tökéletes alapanyagai lehetnek a munkánknak.

tvzs91

Az alábbi képeket követve, gyorsan elpakolhatod a holmijaid és már indulhatsz is.

tvzs6

Ha valami másra vágynál, vagy csak nézelődni szeretnél, a bejegyzésben szereplő képek mellett, még több ötletet, a készítők weboldalára kattintva, leírásokat is találsz az alábbi linken.

https://www.pinterest.com/search/pins/?q=back%20pack%20diy

Ha tetszett amit olvastál, örömet szereznél egy megosztással.

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!