Tűvarázslat

Szebbnél szebb hímzőöltések…

Sokszor nézelődöm a neten, szeretek mások munkáiból tanulni, nincs is annál jobb, amikor az ember addig néz valamit, amíg meg nem születik benne a vágy, hogy kipróbálja. 

Így jártam én is, láttam egy hímzést, amihez apró kis rongymaradékokat használt fel a készítője, azokat hímezte körbe különböző öltésekkel. Tudjátok, ha már valamiben egy picurka rongyi van az  csak jó lehet, úgyhogy a péntek esti tévézést egy kis varrogatással tettem izgalmassá.

nlc

Mint ahogy egy régi mondás állítja, evés közben jön meg az étvágy, nyilván nem elégedtem meg azzal, amit eddig tudtam, így utánanéztem mit és hogyan csinálnak mások…

Ha már megnéztem, meg is osztom Veletek, hátha ragályos ez a kórság.Végül is tévézés közben legalább hasznosan megy el az idő, nem múlik el nyomtalanul.

Túl sok hozzáfűzni való nem lesz a képekhez, inkább csak emlékeztető, hogy egy helyen legyenek az okosságok.

Akkor én most szélnek eresztem a bogaraimat, aki szereti fogjon be néhányat és álljon neki a hímezgetésnek!

nlc1

nlc2

nlc3nlc7

 

Az ilyen képekből egyszerűen levehető, hogy is kell ezeket a csinosságokat elkészíteni.

nlc4

nlc6

nlc8

nlc9

nlc97

 

Itt már egy kis gyöngyöcske is befigyel…

nlc98

nlc95

nlc92 nlc91

Van itt ellesni való trükk bőven.

nlc96

nlc5

nlc991

 

Hát ennyi volt mára… Szerintem ez pont elég ahhoz, hogy az ember lánya hanyatt homlok rohanjon gyorsan elvégezni a házimunkát, hogy aztán utat engedhessen az elnyomhatatlan vágynak, hogy ha csak pár aprócska öltést is, de varrjon egy kicsit.

A felhasznált képeket és származási helyüket az alábbi linkre kattintva találjátok meg, ami a Pinterest-re vezet. Amennyiben a készítőre is kíváncsiak vagytok a kép felett a weboldal fülre kell kattintani, és ott előjön a blog, amiben még több csodát találhattok.

Csak egy ötlet a praktikusan gondolkodóknak, akik csak úgy nem állnak neki ilyen hobbizgatásnak. Ezzel a módszerrel fel lehet frissíteni a megúnt ruhákat, egyedivé lehet tenni az ajándékba adott törölközőt, kikopott gyereknadrágot. Nem csak virágminta létezik, lehet a pici darabokból traktort, autót és egyéb “férfias” motívumot is kitalálni.

Ha tetszett, amit olvastál, örömet szereznél egy megosztással.

https://www.pinterest.com/search/pins/?rs=ac&len=2&q=embroidery+stitches&term_meta%5B%5D=embroidery%7Cautocomplete%7C2&term_meta%5B%5D=stitches%7Cautocomplete%7C2

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!