Tűvarázslat

Ha ettől nem kaptok kedvet….

Jártatok már úgy, hogy egy laza sasszé alkalmával beleállt a tű a lábatokba? Aki igen, az most felszisszent, akivel még ilyen nem fordult elő, az biztos nem is szokott varrni, vagy neki már van egy gyönyörűséges varródoboza. Egyik ámulatból estem a másikba, az alábbi képek láttán. Nézzétek már meg Ti is, kár lenne kihagyni….

vd95vd93  vd94

Ezekben a manikűr készlet egy – egy darabja is felfedezhető, de ott figyel a gyűszű, és a spulni helye is.

vd  vd2

Na? Ugye, hogy igazam volt? Vagy csak nekem szép?

vd3

Ajjajaj … esküszöm még az illatát is érzem…..

vd1   vd6

Tudom, a mai kor embere nem ennyire romantikus lélek, itt egy praktikus hordozható szekrényke is….de ami mellette van, az azért szebb, lássuk be!

vd8 vd92

Ezeket otthon is el lehet készíteni, némi türelem, kevés anyag, fantázia…

vd9vd991 vd91

vd4

Na lányok? Senki vissza nem utasítana egy ilyen helyre kis alkalmatosságot, ugye? Mivel a fiúk – gondolom én- nem tolongnak itt ezerrel, lehet magunkat kellene megajándékozni….

vd992  vd97

Nem is tudom melyiknek örülnék jobban….

Idáig jutottam a nézelődésben, amikor megláttam a záró képeket. Na azokra már nincs mit mondani, hisz nem kell vagyonokat adni értük, nem kell órákon át varrogatni, most már ki is van találva, kellő formán tálalva, szerintem fél óra alatt el is készül, helyükre kerülhetnek azok a fránya talpba állós tűk is.

vd99 vd96vd98

Úgy érzem, sikerült a bogarakat mindenki agyához eljuttatnom a szemén keresztül… Ugye hogy megint igazam van?

Na….. mi volt előbb, a tojás, vagy a varródoboz?

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Teési-Vass Zsuzsanna says: (előzmény @Zsuzsanna Staub)

  Nagyon jól esik ilyen leveleket kapni,minden soruk megerősít abban, hogy megtaláltam az utat, amit koptatnom kell…Köszönöm, és örülök, hogy Te is itt vagy 🙂 <3

 2. Zsuzsanna Staub says:

  Nagyon tetszenek a dolgaid, a gondolatmeneted a foltvarrók lelkéről,érzéseiről! Magam is gyakorlom, sajnos csak szűk kis helyen, (hálószoba sarok)minden álmom egy különszoba, de sajnos nem megoldható.Így is jó, sokat varrok-varrogatok.Az fb-n követlek, most találtam rá a blogodra és gyűjtöm belőled a lendületet.Gratulálok! szeretettel üdvözöllek: Staub Zsuzsi nyugdíjas tesitanár,akit a foltvarrás mozgalmassága tart most fitten.

 3. Teési-Vass Zsuzsanna says: (előzmény @Julianna Sos)

  Drága Julianna!
  Örülök, hogy írtál, soraid nagyon jól estek.Köszönöm, hogy osztasz, hisz a blogok értékmérője a nézettsége.Remélem ezután is sokat vendégeskedsz a csoportod többi tagjával együtt itt nálam :)Nagy ölelés :)Zsuzsa

 4. Julianna Sos says:

  Kedves Zsuzsa!
  Még nem írtam a blogodba, de most nem tudtam ellenállni. Gyönyörűséges varrós dobozokat mutattál, aminek tényleg nem tudnék ellenállni, ha valaki megajándékozna vele. Talán a tojástartó nem az én világom, no meg amit egy “öreg” foltvarró magával hord, ahhoz nagyon sok és jól záródó tojástartó kellene. Az én kedvenceim még a gyűszűk, azokban is gyönyörködtem. Szeretem a blogodat, mindig megnézem, elolvasom és tovább küldöm a foltvarrós csoportom tagjainak is, akik még nem ismerik az oldaladat. További sok-sok ötletelést kívánok Neked. Üdvözlettel
  Sós Julianna Százhalombattáról.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!